COVİD-19 Salgınında Ünlüler Ev Etkinliklerine Başladı

Corona virüsünün global anlamda tehdit oluşturması, ünlüleri sosyal medyada boy göstermeye zorladı. Chris Martin ve Yalın canlı yayında ev konseri düzenledi. Yekta Kopan kitap okudu ve Osman Sonant ise yeni bestesini takipçilerine sundu.
COVID-19 salgınında insanları evde kalmaya teşvik etmek ve karantina da olanlara morla vermek amacıyla ünlü sanatçılar sosyal medya üzerinden etkinliklere başladı. Yurtdışında Coldplay’in solisti olan Chris Martin canlı yayınında istekleri alarak konser vermeye başladı. Yalın da aynı etkinliği ülkemizde gerçekleştirdi.
Geçen günlerde de Yekta Kopan, canlı yayında takipçilerine kitap okumuştu. Kendi kitabını okuyan Yekta Kopan, karantinadaki kişilerin iyi bir zaman geçirmelerini sağlamıştı.
Oyuncu Osman Sonant ise takipçileriyle yeni bestelediği şarkısını canlı yayında paylaştı. İlerleyen günlerde ünlü oyuncunun canlı yayın konseri vermesi de bekleniyor.
Karantina süresinin uzaması durumunda sosyal medya üzerinden canlı yayında etkinlikler yapan ünlülerde artış görülebilmektedir. Ünlülerin global anlamda birbirine destek olmak için bu yöntemi keşfetmiş olması da sevindirici olarak adlandırılabilmektedir.