MediaMarkt Telefon Yerine Su Gönderdi İddiası

Youtube’da paylaşımlar yapan bir kullanıcı, MediaMarkt’tan telefon sipariş etmesine rağmen gelen kutudan su şişesi çıktığını iddia etti. Telefon yerine su şişesinin geldiğini görünce yetkililerin yardım etmemesinden dolayı şikâyetçi oldu.
Ülkemizde kargoların hizmetleri her zaman tartışmalara konu olmuştur. Hem kargoların hizmetleri hem de internet üzerinden alışverişi tam öğrenemedik. Bu nedenle internet üzerinden alışveriş yaparken en güvenilir sitelere yönelmek gerekiyor.
Youtube’da yer alan bir videoya göre, Türkiye’nin en güvenilir firmaları arasında yer alan MediaMarkt’tan telefon siparişi veren bir kişi, telefon beklerken gelen kargonun içerisinden yarım litre su şişesi çıktı. Lakin Youtube’da yer alan bu video şimdilik sadece bir iddia niteliğinde.
Samsung Yerine Su Şişesi
Video paylaşım sitesi Youtube’a bir video yükleyerek şikâyetçi olan Oğuzhan Yıldırım, iddialara göre MediaMark’tan Samsung S10 telefon aldı. Aras Kargo ile gelen kargo paketi içerisinden telefon yerine yarım litre su şişesi çıktı. Yıldırım’ın iddialarına göre MediaMarkt’ın telefon yerine su şişesi gelmesinin peşini bıraktığını ve suçu kargo firmasına yönelttiğini söyledi. Video üzerinden şikâyetçi olan Yıldırım, sorunun çözülmesini istiyor. Ayrıca videonun açıklama kısmında MediaMarkt’ın müşteri hizmetlerinin telefon numarası ve sipariş numarası yer alıyor.
Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için gelen kargonuzu teslim almadan önce kargonuzu yetkili ile birlikte kontrol ederek almanız gerekmektedir. Ayrıca gelen kargoda herhangi bir zedelenme görürseniz teslim almadan önce içeriğini kontrol edin.